1
Има много различни начини за възстановяване на данни от iPhone със счупено стъкло. Някои от тези опции са iCloud, iTunes, вътрешна памет и локално архивиране. За щастие много от тези опции са лесни за използване. Просто се уверете, че сте избрали правилния за вашата конкретна ситуация. Не искате да рискувате да изтриете важните си файлове.

iCloud
За щастие има начини да възстановите данните си, ако стъклото на вашия iPhone е счупено, благодарение на архивирането в iCloud. Можете да възстановите данните си от счупен iPhone с няколко щраквания на бутон. Можете дори да използвате криптирано архивиране на вашия iPhone. След като влезете в акаунта си в iCloud, можете да започнете процеса на възстановяване на вашите данни.

Първо изтеглете и инсталирайте приложение, наречено iCloud Backup File Recovery. Това приложение ще открие вашия iPhone и ще покаже всички негови iCloud архивни файлове. Изберете файловете, които искате да възстановите. След като имате архивните файлове на вашия компютър, можете да започнете процеса на сканиране. След като завършите процеса на сканиране, ще получите вашите данни обратно.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика