1
Автомобилните масла Total са необходимост за вашия автомобил, но не всички са създадени еднакво. Може да имате някои въпроси относно това кои масла са най-добри за вашия автомобил и от какво трябва да бъдат направени. Тази статия ще ви даде информация за синтетични смеси и масла с по-висок вискозитет. Ще разгледаме и цената и съвместимостта на всеки тип масло. Ето няколко съвета за избор на автомобилно масло Тотал. Прочетете, за да научите повече!

Синтетични смеси
Има няколко предимства на синтетичните смеси в автомобилните масла. Те предлагат по-дълги интервали за смяна на маслото от конвенционалните масла и са по-рентабилни. Разликата между пълните синтетични смеси е в базовия състав. Напълно синтетичното масло е проектирано без петрол и включва добавки, които предпазват от разграждане на маслото. Напълно синтетичните масла са по-устойчиви на разрушаване на вискозитета и се държат по-добре при високи температури и налягане.

Докато напълно синтетичните масла имат превъзходна производителност, полусинтетичните смеси са по-евтини от напълно синтетичните. Те все още съдържат някои примеси, които се срещат в конвенционалните моторни масла, но са с по-ниска цена. Синтетичните смеси имат много предимства пред конвенционалните масла, включително подобрена защита от окисление и увеличена мощност. Синтетичното масло също е добър избор за превозни средства с по-голям пробег, но не всички шофьори ще се възползват от по-високата му цена. Ако желаете синтетично масло за вашия автомобил, заложете на серията Total Quartz.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика