1
Предлагат се няколко вида интериорна боя. Тук ще говорим за водни, акрилни смоли и неорганични пигменти. Изберете боя според цвета, който желаете, независимо дали е за вашия дом или за вашия офис. В повечето магазини има мостри на интериорни бои, от които да изберете. Използването на мостра ви помага да намерите идеалния цвят за вашия дом. Освен тов,а ще ви спести време и пари в дългосрочен план.

На водна основа
Използването на интериорна боя на водна основа има много предимства. За разлика от традиционните бои, които използват масло като разтворител, боите на водна основа могат лесно да се измият със сапун. В допълнение, те предлагат изключително издръжливо покритие и са лесни за почистване. Някои от причините, поради които този тип боя е толкова популярен, включват ползите им за околната среда и намалените нива на миризми. И така, какво прави боите на водна основа толкова популярни?

Боите на водна основа са по-добри за околната среда, защото са по-устойчиви на екстремни атмосферни условия и температури на замръзване. Въпреки това, те могат да бъдат трудни за нанасяне с валяк или четка, което води до неравномерно покритие. Въпреки че разреждането на продукта преди нанасянето му е важно, не е достатъчно да се уловят дефекти в първия слой. Въпреки че приложението със спрей разрешава тези проблеми, това не е възможно за много хора поради бюджетни ограничения или ограничения на местоположението.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика