1
От десетилетия насам хората свързват среброто с лукса – фразата „сребърна лъжичка“ не случайно се асоциира с богатство. Стерлинговото сребро –92,5% сребро внася традицията на луксозното сребро в бижутата. Някои хора смятат, че тази сплав е само за обеци. Други смятат, че то е просто евтина алтернатива на бялото злато.

Всъщност среброто с проба 925 се използва във всички възможни видове бижута, за да се създаде визия, която може да бъде както непреходна, така и модерна.

Съвременните дизайнери на бижута се насочват към този благороден метал, защото той е перфектната комбинация от податливост на обработка, красота и издръжливост.

Независимо дали търсите ежедневни аксесоари, или вечно актуално бижу, вероятно ще намерите сребърни бижута, които изглеждат като съобразени с вашите лични вкусове. Мотивите се грижат за личния ви стил и ви помагат да се изявите с разнообразни колиета от чисто сребро. Пазарувайте от разнообразни колиета от чисто сребро онлайн, като колие чокър от чисто сребро, комплект колиета от чисто сребро и сребърно колие с камък, за да ги съчетаете както със западните, така и с етническите си тоалети. Разнообразието от налични варианти от сребро с проба 925 улеснява пълното изграждане или обновяване на колекцията ви от бижута. Винаги можете да създадете визия въз основа на своите елементи за изява.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика