1
Колкото и умно да управлявате финансите си, понякога могат да се появят и непредвидени разходи, свързани с неочаквани събития, като необходимост от посещение на лекар или голяма авария.

Въпреки че тези събития често са трудни за предвиждане, те не са извън сферата на възможностите и могат да представляват сериозно финансово напрежение, ако нямате заделени средства. Има обаче начини да се подготвите за тези събития и да минимизирате въздействието им. Ето няколко примера за неочаквани разходи, които дори и да не предвидите, винаги можете да се погрижите за тях с бърз кредит.

Неочакваните разходи са свързани с неочаквани събития
Повечето от нашите разходи са очаквани, но има непредвидени разходи, които не можем да предвидим в бюджета. Следователно, трябва да се подготвим за тези ситуации по различен начин, отколкото за очакваните разходи. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да спестите за неочаквани разходи. Идентифицирайте разходите си и заделяйте пари на всяка заплата, за да имате някакви спестявания. Докато някои разходи са предвидими, като сметки за хранителни стоки, комунални услуги и сметки за гориво, други са неизбежни.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика