1
Има много различни видове щори. В тази статия ще разгледаме дървени щори, венециански щори, клетъчни щори и PVC щори. Кои трябва да купите? Какви характеристики трябва да търсите, когато ги купувате? Да започваме! Какво е общото между тези различни видове? Ето някои от техните плюсове и минуси.

Дървени щори
Дървените щори придават стил и уединение на вашия дом. За разлика от другите видове щори, дървените са лесни за регулиране както на нивото на осветеност, така и на посоката. Освен това, тези щори ви помагат да блокирате отблясъците от екраните и да подобрите усамотението си. Може да не го осъзнавате, но дървените щори са силно изолиращи и могат да ви помогнат да намалите сметките си за електроенергия. Освен това, те издържат дълго време, така че са рентабилна инвестиция.

Когато купувате дървени щори, не забравяйте да измерите добре прозорците си. Следвайте указанията в описанието на продукта, за да определите дълбочината на монтажните скоби. Въпреки че е възможно да монтирате дървени щори сами, трябва да знаете, че е възможен и професионален монтаж. За да избегнете наемането на професионален монтажник, прочетете описанието на продукта преди да поръчате.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика