1
Авточастите са важна част от автомобила. Ако частта е важна, трябва да закупим оригинална резервна таква. Но ако частта не е толкова критична, приемлив е аналог, произведен от водеща марка. Също така е важно да се вземе предвид цената. В крайна сметка искате качествена част, която ще издържи дълго време.
Гаранция за съответствие на цената
Ако имате нужда от нова автомобилна част и сте намерили по-ниска цена при друг търговец на дребно, може да има смисъл да съпоставите цената. Съпоставянето на цените е лесен начин да гарантирате, че плащате най-добрата цена за частта, от която се нуждаете, и това е чудесен начин клиентите да останат доволни. Има няколко различни начина за съпоставяне на цената.

Първият вариант е магазин, който предлага гаранция за съответствие на цената. Често търговците на авточасти ще изравнят цената на конкурента, стига да имат същия артикул. Единствената уловка е, че цената на конкурента трябва да бъде посочена в печатна реклама. Това означава, че не можете да използвате фотокопирана реклама или версия за мобилен телефон на рекламата.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика