1
Българска платформа, предназначена предимно към по-възрастното население на България Ви очаква! Адресът на онлайн изданието за пенсионери е www.Pobeleli.com.

Ако искате да научите ценни, интересни неща, свързани със здравето на трета възраст, здравословни кулинарни рецепти, упражнения за разтягане, много дурга ценна информация, то тогава сте на правилното място.

Платформата е безплатна, удобна за четене и можете да участвате в нея, като предоставяте Ваши материали, без значение от тематиката.
Например, ако сте любяща домакиня, обичаща кулинарията, можете спокойно да ни изпратите Вашите любими кулинарни рецепти. Редактор на платформата ще Ви ги публикува и по този начин Вашите кулинарни шедьоври ще достигнат до други пенсионери!

Естествено, това е само пример! Можете да изпращате полезни съвети, хакове от ежедневието, чрез които се чувствате щастливи, съвети за припечелване на допълнителни, пасивни доходи и всякакви други.

За финал, ще се радваме, ако споделите с приятели, познати, семейството си платформата, тъй като тя си заслужава.

И наистина на последно място, спокойно можете да ипращате препоръки, без значение за какво. Например, ако имате болки в дадена част на тялото, можете да ни пишете, медицински експерти ще дадат рационални решения.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика