1
Доставка и смяна акумулатор на място в София
Понякога се случва акумулаторът на автомобила да се изтощи точно на пътя и не можете да продължите да шофирате, т.к колата ви няма да запали.

Причини за повредата на акумулатора
Причините за това са немалко – акумулаторът е изтощен, повреда, ненавременна смяна и т.н. Ако акумулаторът на автомобила е изтощен и неизползваем, няма да може да решите проблема с презареждане, ще трябва да го смените. За да диагностицирате това, ще трябва да посетите автосервиз, а за да стигнете до сервиза ще ви е необходим репатриращ камион на Пътна помощ, който ще извози автомобила.

Пътна помощ Репатрак София - Доставка и смяна акумулатор на място в София
Възползвайте се от нашите специални отстъпки от 35% за всички акумулатори при официални вносители!
Можете обаче да постъпите и по другия начин – да се обадите на Пътна помощ в София, да поръчате автомонтьор, който на място да диагностицира точно причината за повредата и да смени акумулатора с нов. Нашите експерти незабавно ще ви доставят нов акумулатор за кола, ще го сменят и ще можете да продължите по пътя си.

Доставяме нов акумулатор, който е подходящ за вашия автомобил. Ако нямаме подобен на склад, ние го поръчваме и купуваме според техническите параметри на вашия автомобил. Предлагат се оригинали и аналози. Ще вземем стария за да го изхвърлиме на правилното място.

Коментари

Кой подкрепи тази публикация

Последни коментари
Статистика